Sunday, 5 August 2012

TAJUK: TEKANAN EMOSI DALAM KALANGAN MURID





Apa yang perlu kita tahu dan apa yang perlu dilakukan?


PENJELASAN SELANJUTNYA BOLEH DIRUJUK PADA LINK NOTA EDU YANG TELAH DISEDIAKAN. MOGA BEROLEH MANFAAT DI SINI. :)

5 comments:

  1. hye.. salam.. cantik blog.. hermm boleh saya tanya sesuatu..untuk buat macam "THINKING MAPS" tue macam mana ye.. boleh ajar saya tak??
    saya nak buat macam awk buat tue tapi tak reti laa..
    contoh:
    A.D.A.M.
    (1)(2)(3)(4)*buat macam nie

    ReplyDelete
  2. wslam..thanks misz m..jgn risau..mudah je..mula2 pi kat layout-add gadget-edit html-pastu tulis lah macam (1)(2)(3) or suka ati je-pastu boldkan satu persatu then click link (yg ada gambar cam mata ulat ijau tu..huhu)pastu pastekan url yg nak dilink kan..maksudnya.awak kena post satu persatu,baru bleh link..
    al de best friend:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... terima kasih banyak-banyak ye.. dah lma dah saya cuba buat dan cari.. heheh akhirnya jumpe jugak. terima kasih @Ada Mira Salleh

      Delete
  3. orait..cuba2 lah explore ye..sama2..semoga berjaya..huhu:)

    ReplyDelete
  4. Very interesting and rewarding. many thanks I love it Friv 2

    kizi

    ReplyDelete